Neosis Danışmanlık

ÇAĞRI MERKEZİ: HİZMETİNİZİN KRİTİK TEMSİLCİLERİ

Organizasyonunuzun sunduğu her hizmet uzun vadede ona verdiğiniz emek doğrultusunda değerlidir.

Organizasyonunuzun sunduğu her hizmet uzun vadede ona verdiğiniz emek doğrultusunda değerlidir. Hizmetinizi tüm taraflara doğru anlatabilmek, sorun yaşadıklarında yanlarında olmak ve çözüm üretebilmek, işinizi değerli kılan temel unsurlardır. Çağrı merkezlerinizin, organizasyonunuza telefon ile ulaşan müşterileriniz için soruları cevaplayan, açıklamalar yapan ve her aşamada yardımcı olan ekiplerinizden oluştuğunu düşünürsek, işinizi değerli kılmakta çağrı merkezlerinizin ne kadar kritik olduğu ortada. Peki, bu kritik temsilcileri nasıl seçmeliyiz?

 

Sizin Yaklaşımınız: Çağrı Merkezi Sorunları Çözer

Bir operatör ve telefon ile hayalimizde canlanan çağrı merkezi çatısının altında çok daha fazlası var! Müşterileriniz hizmetinizi veya ürününüzü satın almak istediğinde belki de ilk muhatabı çağrı merkezi olacaktır. Alımdan sonra da olası sorunları çözmek ve diğer sorularına cevap almak için çağrı merkezini kullanacaktır. Adaylarınıza çağrı merkezinde sunacağı hizmetin ne derece önemli olduğunu ve işin niteliğini fark ettirmelisiniz. Böylece, müşteri memnuniyetindeki etkisinin farkında olması, adayınızın daha hevesli ve daha dikkatli biçimde değerlendirmelere katılmasını sağlayabilir ve pozisyona dair bir cazibe oluştururJ

 

İletişim, Teknoloji ve Uygulama:

Çağrı merkezi pozisyonları çok katmanlıdır. Yani, bir çağrı merkezi çalışanı empati kurarak sorun çözme bilinciyle ılımlı bir iletişimi yürütebilmeli, gerekli durumlarda veri tabanları ve benzeri teknolojilerde yetkin olmalı ve bu yetkinliğini pratik biçimde sergileyebilmeli. Bu katmanlar ile çağrı merkezi değerlendirmeleri, İK’nın en kapsamlı işlerinden birine dönüşüyor. Sosyal ile analitik becerileri ölçebilen, adayın görevlerini uygulamasındaki tavırlarını gözlemleyebilen sistemler adaylarınızı doğru bir biçimde değerlendirmenizi sağlayacaktır.

 

Neosis ve ortağımız SOVA olarak değerlendirmeyi en kapsamlı ve gelişmiş bir noktaya taşıyoruz. Veri ile yapay zeka temelli değerlendirmelerimiz ile beceri ve karakter özelliklerini ölçebilir ve ihtiyaçlarınıza göre bunlar arasında korelasyonları gözlemleyerek uygun adaylarınızı belirlemenize yardımcı oluyoruz. Seçimlerinizi en rafine hale getirecek platformumuzu denemek için siz de demo’muza kaydolun!

Demo Linkimiz: https://www.neosis-danismanlik.com/demo-talep-edin.aspx

YUKARI ÇAĞRI MERKEZİ: HİZMETİNİZİN KRİTİK TEMSİLCİLERİ | NEOSIS